Logo-dierenkliniek-apeldoorn-noord

 • Foto 01
 • Foto 02
 • Foto 03
 • Slide 04

Wie is DAN

Carolien

Carolien

Net zoals bijna elke andere assistent ben ik ook tussen de dieren groot gebracht. Zo wist ik vanaf kleins af aan zeker; van mijn hobby wil ik mijn beroep maken. Eerst ben ik begonnen met de opleiding dierverzorging, nadat ik deze heb afgerond ben ik doorgestroomd naar de opleiding paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld. Vanaf september 2012 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord (toen nog Pet Wellness Center). Ik ga elke dag met veel plezier naar het werk, de combinatie van mens en dier te kunnen helpen geeft een enorm goed gevoel!

Janneke

Janneke

Na 13 jaar in een grote praktijk te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws en ben ik in februari 2017 begonnen bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord. In deze kleine praktijk met zijn gevarieerde klanten- en patiëntenkring kan ik mijn hart ophalen: het werken met zowel mensen als dieren is gewoon ontzettend leuk. Ik geniet erg van de afwisseling tussen baliewerk, operatieassistentie en de verzorging van opnamepatiënten. Voor het huisdier van een ander zorgen vind ik echt een voorrecht!
Naast het assistentenwerk houd ik mij achter de schermen bezig met diverse ondersteunende taken.

Ariënne

Ariënne

Mijn naam is Ariënne en ik werk sinds 2019 hier bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord.
Ik heb altijd een grote passie voor dieren gehad, dus de stap naar paraveterinair was snel gemaakt.
Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk. Soms komt er een spoedgeval binnen en moet je snel kunnen handelen en het volgende moment kan er een pup of kitten binnen komen en heb je even tijd om te genieten van zo’n jong leven.
Ik heb het erg maar mijn zin hier en hoop u snel, samen met uw huisdier, welkom te mogen heten in onze praktijk.

Deveney

Deveney

Al sinds ik klein was, was ik altijd al bezig met het verzorgen en mooi maken van dieren. Ik wist toen dus al dat ik later met dieren wilde werken. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente te volgen aan het (toen nog) Groenhorst College in Barneveld. Na dit te hebben afgerond, heb ik ook nog de opleiding gevolgd voor hondentoiletteren. Sinds november 2019 werk ik met veel plezier in deze kliniek en sinds januari 2020 heb ik mijn trimsalon geopend. Het leuke aan deze combinatie is dat ik in de kliniek samen met mijn collega's een hecht teamverband ervaar en dat ik in mijn salon zelf de regie heb.
Wanneer ik dus niet in de kliniek ben, dan kunt u mij vinden in mijn trimsalon.

Mariska

Mariska

Ik ben Mariska en ik mag sinds september 2021 deel uit maken van dit fijne team.
Ik kom uit Deventer en woon samen met mijn twee katten en mijn konijnenkoppel. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met dieren om me heen. Na mijn middelbare school heb ik eerst de opleiding tot verpleegkundige gedaan, want naast dieren ben ik ook heel erg begaan met mensen. Toch bleef het kriebelen om met dieren te werken en daarom heb ik later alsnog de opleiding tot paraveterinair in Barneveld gedaan. De combinatie in het werken met zowel dier als hun eigenaar is iets dat ik erg leuk vind en waar ik heel veel voldoening uit haal. Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten!.

Bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord werken ervaren dierenartsen en assistentes.  U heeft meestal dezelfde dierenarts; op die manier leert zij u en uw dier kennen en dit maakt het makkelijker om samen voor uw dier te zorgen.

De dierenartsassistentes van Dierenkliniek Apeldoorn Noord zijn paraveterinair. Dit betekent dat zij een specifieke opleiding hebben gevolgd om u en uw dier beter te helpen. Ook hebben zij bepaalde bevoegdheden zoals injecties toedienen. Zij doen zelfstandig bepaalde consulten zoals de puppybegeleiding en begeleiding bij afvallen. Omdat wij goede voeding erg belangrijk vinden, hebben ze extra trainingen gevolgd om voor uw dier voedingsadvies op maat te geven.

Samen zorgen we voor uw dier!

Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
 • Volg ons op Facebook

  Adres

  ANKLAARSEWEG 119
  7317 AS Apeldoorn
  055-576 0800

  Nieuwsbrief
  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  Inschrijven