Logo-dierenkliniek-apeldoorn-noord

 • Foto 01
 • Foto 02
 • Foto 03
 • Slide 04

Paraveterinairen

VACATURE:

Wij zoeken een paraveterinair assistente met ingang van 1 september 2021, voor ongeveer 20 uur per week.
Iemand met hart voor mens en dier, betrokken en enthousiast, liefst met enige ervaring en woonachtig in de buurt.

We bieden een afwisselende baan in een leuk team en een fijn pand, in een praktijk met leuke klanten. Een baan als all-round assistente, met de mogelijkheid je te verdiepen in bepaalde onderdelen.

Neem voor meer informatie telefonisch of per mail contact op met Jolanda Boerland.

 

Carolien

Carolien

Net zoals bijna elke andere assistent ben ik ook tussen de dieren groot gebracht. Zo wist ik vanaf kleins af aan zeker; van mijn hobby wil ik mijn beroep maken. Eerst ben ik begonnen met de opleiding dierverzorging, nadat ik deze heb afgerond ben ik doorgestroomd naar de opleiding paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld. Vanaf september 2012 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord (toen nog Pet Wellness Center). Ik ga elke dag met veel plezier naar het werk, de combinatie van mens en dier te kunnen helpen geeft een enorm goed gevoel!

Janneke

Janneke

Na 13 jaar in een grote praktijk te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws en ben ik in februari 2017 begonnen bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord. In deze kleine praktijk met zijn gevarieerde klanten- en patiëntenkring kan ik mijn hart ophalen: het werken met zowel mensen als dieren is gewoon ontzettend leuk. Ik geniet erg van de afwisseling tussen baliewerk, operatieassistentie en de verzorging van opnamepatiënten. Voor het huisdier van een ander zorgen vind ik echt een voorrecht!
Naast het assistentenwerk houd ik mij achter de schermen bezig met diverse ondersteunende taken.

Kyra

Kyra

Mijn enorme passie voor dieren is waar iedereen mij om kent en deze passie is ook de drijfveer geweest om de opleiding Paraveterinair Internationaal te gaan volgen op het (toen nog) Groenhorst te Barneveld. Tijdens deze opleiding heb ik heel veel ervaring mogen opdoen bij klinieken in binnen- en buitenland. Na mijn afstuderen mocht ik beginnen als paraveterinair hier bij DAN in 2017 en ik had ’t niet beter kunnen treffen. Elke dag geniet ik van de omgang met mens en dier. Ik merk dat ik al enorm ben gegroeid en ik hoop dat ik me nog steeds verder kan ontwikkelen mede dankzij u!

Ariënne

Ariënne

Mijn naam is Ariënne en ik werk sinds 2019 hier bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord.
Ik heb altijd een grote passie voor dieren gehad, dus de stap naar paraveterinair was snel gemaakt.
Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk. Soms komt er een spoedgeval binnen en moet je snel kunnen handelen en het volgende moment kan er een pup of kitten binnen komen en heb je even tijd om te genieten van zo’n jong leven.
Ik heb het erg maar mijn zin hier en hoop u snel, samen met uw huisdier, welkom te mogen heten in onze praktijk.

Deveney

Deveney

Al sinds ik klein was, was ik altijd al bezig met het verzorgen en mooi maken van dieren. Ik wist toen dus al dat ik later met dieren wilde werken. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente te volgen aan het (toen nog) Groenhorst College in Barneveld. Na dit te hebben afgerond, heb ik ook nog de opleiding gevolgd voor hondentoiletteren. Sinds november 2019 werk ik met veel plezier in deze kliniek en sinds januari 2020 heb ik mijn trimsalon geopend. Het leuke aan deze combinatie is dat ik in de kliniek samen met mijn collega's een hecht teamverband ervaar en dat ik in mijn salon zelf de regie heb.
Wanneer ik dus niet in de kliniek ben, dan kunt u mij vinden in mijn trimsalon.

Samen zorgen we voor uw dier!

Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 19.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
 • Volg ons op Facebook

  Adres

  ANKLAARSEWEG 119
  7317 AS Apeldoorn
  055-576 0800

  Nieuwsbrief
  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  Inschrijven