Logo-dierenkliniek-apeldoorn-noord

 • Foto 01
 • Foto 02
 • Foto 03
 • Slide 04

Dierenartsen

Jolanda Boerland

Jolanda Boerland

Zoals veel kinderen wilde ik al heel jong ‘iets met dieren’ gaan doen. Toen ik een kleuter was en mijn moeder een keertje ziek was, vond ik het fascinerend dat iemand zo maar ziek kon zijn en later ook gewoon weer beter. De interesse in het medische is gebleven en zo kwam ik bij de studie Diergeneeskunde terecht. Vanaf dag één voelde ik me daar op mijn plek en nog steeds geniet ik van het medische puzzelen en het contact met dieren en hun baasjes. Ik vind huisdieren een verrijking van je leven en word er blij van als ik mens en dier kan helpen om meer van elkaar te genieten. Ik waardeer het vertrouwen dat mensen me geven om voor hun dier te zorgen en wil baasjes graag tot steun zijn, ook in de laatste fase van een dierenleven.

Na mijn afstuderen in 1996 heb ik in verschillende praktijken in Nederland gewerkt, variërend van groot tot klein en van een kattenkliniek tot een kliniek met veel tweedelijns behandelingen en begeleiding van politiehonden. Katten, chirurgie en tandheelkunde hebben mijn bijzondere interesse. Ik kom uit een ondernemersfamilie en vond het voor mij een logische stap om op een gegeven moment een eigen praktijk te hebben. (Bij) DAN bent u van harte welkom!

 

Heleen van Lohuizen-Pouwer

Heleen van Lohuizen-Pouwer

Mijn naam is Heleen van Lohuizen-Pouwer, vanaf maart 2019 werkzaam bij deze kliniek. Ik woon in Emst, samen met mijn vriend Patrick en onze twee hondjes: Border Collie Cooper en kruising Keeshondje Timber.
Na mijn afstuderen in 2013 heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik het liefste in een praktijk werk waar persoonlijke aandacht en zorg centraal staat, net als een vast en fijn team. En dit heeft DAN u (en mij) zeker te bieden!
Wat ik mooi vind aan mijn vak als dierenarts is dat elk dier en elk baasje anders is. Voor mij is het belangrijk om samen een zo’n passend mogelijk advies en zo’n passend mogelijke behandeling te kunnen geven voor uw geliefde huisdier. Dit is voor mij elke dag weer een uitdaging!
Ik zal werkzaam zijn op de dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag.
Tot ziens in de praktijk!

Jeske Kranenbarg

Jeske Kranenbarg

Ik ben Jeske Kranenbarg- van Langen en sinds 1 september 2020 met veel plezier werkzaam bij DAN. Samen met mijn echtgenoot Wouter, ook dierenarts, woon ik op een boerderij met onze paarden, honden en kat. Naast het werk als dierenarts ben ik nog erg actief met wedstrijdrijden en fokken we elk jaar een veulentje.
Van kleins af aan wilde ik al dierenarts worden en na twee keer uitgeloot te zijn, mocht ik in 2001 eindelijk beginnen aan de studie Diergeneeskunde in Utrecht. In 2009 ben ik afgestudeerd in eerste instantie als paardendierenarts. Na een tijdje in het westen te hebben gewerkt op anderhalf uur rijden van huis, besloot ik om het dichterbij te zoeken. Zo ben ik bij Dierenziekenhuis Nunspeet terecht gekomen als gezelschapsdierenarts, waar ik vijf jaar heb gewerkt op de locaties in Elspeet en Swifterbant. Ik heb hier met veel plezier gewerkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord gevonden!

Boukje Erdtsieck

Hallo! Ik ben Boukje Erdtsieck en mag sinds januari 2021 het team van Dierenkliniek Apeldoorn Noord versterken. In 2010 ben ik afgestudeerd in Utrecht als dierenarts gezelschapsdieren en hierna heb ik 6 jaar in Enkhuizen gewerkt. Omdat ik intussen met man (die ook dierenarts is) en 3 kinderen gevestigd was in het pittoreske Vaassen, zocht ik een baan dichter bij huis. Via Twello en Nunspeet kwam ik bij Dierenkliniek Apeldoorn Noord, waar oprechte aandacht voor dier én mens centraal staat en waar dierenartsen en assistentes vanuit hun hart werken. Een hecht team waar dier en baasje zich welkom voelen en waarvan ik blij ben deel uit te maken. Mijn interesses liggen bij de oogheelkunde en interne geneeskunde, maar uiteraard kunt u voor allerlei vragen bij mij terecht. Tot DAN!

Foto volgt binnenkort

Samen zorgen we voor uw dier!

Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 19.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
 • Volg ons op Facebook

  Adres

  ANKLAARSEWEG 119
  7317 AS Apeldoorn
  055-576 0800

  Nieuwsbrief
  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  Inschrijven