VetPlan® is een pakket aan preventieve zorg voor uw hond of kat om hem/haar zo lang mogelijk gezond te houden. Als lid ontvangt u controles, vaccinatie en bescherming tegen parasieten voor een aantrekkelijke prijs. U betaalt een vast maandelijks bedrag via automatische incasso en wordt door ons herinnerd aan de benodigde behandelingen.

Klik hier voor de algemene informatie over het VetPlan voor de kat of het VetPlan voor de hond.

Hoe werkt het Vetplan?

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag, zo weet u precies waar u aan toe bent. De eerste keer betaalt u bij inschrijving aan de balie, daarna via een automatisch incasso. U krijgt van ons een herinnering voor de gezondheidscontrole en preventieve middelen, zodat u deze niet kunt vergeten. U kunt de producten dan voor drie maanden afhalen bij de balie.
Korting op de extra’s wordt direct verrekend aan de balie. U sluit VetPlan® af per dier en betaalt een maandbedrag afhankelijk van diersoort en gewichtsklasse.

 • VetPlanPlus®

  We raden het pluspakket aan voor oudere dieren. Hierin zijn jaarlijks onderzoek van bloed en urine zijn opgenomen en voor katten een bloeddrukmeting. Het bloedonderzoek betreft het Chem10-panel en SDMA voor hond en kat en voor katten daarbij de T4-bepaling. Deze bepalingen worden uitgevoerd op onze Catalyst. Bloedafname en interpretatie van de uitslagen is inbegrepen. Het urineonderzoek betreft een dipstick, bepaling van soortelijk gewicht en microscopisch onderzoek. Vraag ons gerust om een persoonlijke toelichting op deze onderzoeken!

Wat is inbegrepen in het Vetplan?

 • Vaccinatie en gezondheidscheck

  De jaarlijkse vaccinatie en een uitgebreide gezondheidscheck zijn inbegrepen. Op eventuele aanvullende vaccinaties zoals voor buitenland en voor het pension krijgt u 15% korting.

 • Parasieten

  Voor uw hond krijgt u vier keer per jaar een ontworming met Milbactor en zes pipetten Vectra 3D per jaar. Voor uw kat krijgt u vier keer per jaar een ontworming met Milbactor en zes pipetten Vectra Felis per jaar. Eén Vectra pipet werkt één maand. Eventueel kan er in overleg voor andere middelen gekozen worden. Als u liever het hele jaar door wilt behandelen tegen vlooien/teken, krijgt u op de extra producten 15% korting.

 • Tweede consult dierenarts

  Ook inbegrepen is een tweede consult bij de dierenarts. Dit kunt u naar keuze gebruiken voor een extra controle of voor als uw dier ziek is (tijdens onze openingstijden).

 • Consult assistente

  Verder krijgt u per jaar een consult bij één van onze paraveterinaire dierenartsassistentes. De afspraak bij de paraveterinair kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een algemene check-up, puppybegeleiding, gewichtsbegeleiding, gebitscontrole of nagels knippen. Ook kunt u het paravet consult inzetten als vergoeding voor een telefonisch consult met de dierenarts.

 • Kortingen

  Omdat we u als vaste klant waarderen, krijgt u verder 30% korting op chippen + registreren, 25 % korting op nagels knippen, 15% korting op aanvullende anti-parasitica en 10% korting op onze diervoeding.


Benieuwd naar de prijs? Klik hier voor de prijslijst

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het VetPlan