Logo-dierenkliniek-apeldoorn-noord

 • Foto 01
 • Foto 02
 • Foto 03
 • Slide 04

Zorgplan: word lid DAN

VetPlan® is een pakket aan preventieve zorg voor uw hond of kat om hem/haar zo lang mogelijk gezond te houden. Als lid ontvangt u controles, vaccinatie en bescherming tegen parasieten voor een aantrekkelijke prijs. U betaalt een vast maandelijks bedrag via automatische incasso en wordt door ons herinnerd aan de benodigde behandelingen.

Wat is inbegrepen in het VetPlan?
De jaarlijkse vaccinatie en een uitgebreide gezondheidscheck zijn inbegrepen. Voor uw hond krijgt u vier keer per jaar een ontworming met Milbactor en zes pipetten Vectra 3D per jaar. Voor uw kat krijgt u vier keer per jaar een ontworming met Milbactor en zes pipetten Vectra Felis per jaar.
Ook inbegrepen is een tweede consult bij de dierenarts. Dit kunt u naar keuze gebruiken voor een extra controle of voor als uw dier ziek is (tijdens onze openingstijden).
Verder krijgt u per jaar een consult bij één van onze paraveterinaire dierenartsassistentes. De afspraak bij de paraveterinair kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een algemene check-up, gewichtsbegeleiding, gebitscontrole of nagels knippen.
Onderzoek van bloed en urine zijn opgenomen in VetPlanPlus®. Het bloedonderzoek betreft het Chem10-panel en SDMA voor hond en kat en voor katten daarbij de T4-bepaling. Deze bepalingen worden uitgevoerd op onze Catalyst. Bloedafname en interpretatie van de uitslagen is inbegrepen. Het urineonderzoek betreft een dipstick, bepaling van soortelijk gewicht en microscopisch onderzoek. Vraag ons gerust om een persoonlijke toelichting op deze onderzoeken!
Omdat we u als vaste klant waarderen, krijgt u verder 30% korting op chippen + registreren, 25 % korting op nagels knippen, 15% korting op aanvullende anti-parasitica en 10% korting op onze diervoeding.

Hoe werkt VetPlan?
Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag, zo weet u precies waar u aan toe bent. De eerste keer betaalt u bij inschrijving aan de balie, daarna via een automatisch incasso. U krijgt van ons een herinnering voor de gezondheidscontrole en preventieve middelen, zodat u deze niet kunt vergeten. U kunt de producten dan voor drie maanden afhalen bij de balie.
Korting op de extra’s wordt direct verrekend aan de balie. U sluit VetPlan® af per dier en betaalt een maandbedrag afhankelijk van diersoort en gewichtsklasse.

Benieuwd naar de kosten? Hieronder vindt u de prijzen voor de verschillende pakketten. Natuurlijk kunt u ook een flyer afhalen bij de balie.

Vetplan Kat tarieven

Vetplan Kat tarieven         

 

 Vetplan Hond 0-5 kg tarieven

Vetplan hond <5 kg tarieven

 

 

Vetplan hond 5-10 kg tarieven

 

 

Vetplan hond 10-25 kg tarieven

 

Vetplan hond 25-40 kg tarieven 

 

Vetplan hond40kg thumbn2

Samen zorgen we voor uw dier!

Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
 • Volg ons op Facebook

  Adres

  ANKLAARSEWEG 119
  7317 AS Apeldoorn
  055-576 0800

  Nieuwsbrief
  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  Inschrijven